POLITIKA PRIVATNOSTI

Painball Sljeme Zagreb je pripremio ovu izjavu o privatnosti kako bi vas obavijestio o tome kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i štitimo vaše osobne podatke.

Ova Politika privatnosti opisuje praksu kako prikupljamo podatke putem različitih kanala, kao što su:

 • Kada koristite web-mjesta kojima mi upravljamo i komunicirate s njima (“Web-stranice”).
 • Kada posjetite ili boravite kao gost u nekom od naših objekata, ili putem drugih izvan mrežnih interakcija.
 • Kada vam šaljemo poruke u HTML formatu e-poštom.

Zajedno, web stranice i izvan mrežne kanale nazivamo “Usluge”. Korištenjem Usluga prihvaćate odredbe i uvjete ove Politike privatnosti. Ova Pravila privatnosti mogu se s vremena na vrijeme mijenjati. Vaše daljnje korištenje naših usluga smatra se prihvaćanjem takvih promjena, stoga biste trebali povremeno provjeravati ovu stranicu za ažuriranja.

VRSTE OSOBNIH PODATAKA KOJE PRIKUPLJAMO

“Osobni podaci” su svi podaci koji vas mogu izravno ili neizravno identificirati kao pojedinca. Kako vam nastojimo pružiti optimalno iskustvo usluge gosta, možemo prikupljati osobne podatke u skladu sa zakonom, kao što su:

 • Vaše ime, spol, kućni i poslovni kontaktni podaci, poslovna titula, datum, interesi i mjesto rođenja.
  Informacije o boravku gostiju, uključujući hotele u kojima ste odsjeli, datum dolaska i odlaska, kupljenu robu i usluge, postavljene posebne zahtjeve, preferencije usluga, birane telefonske brojeve te primljene faksove i telefonske poruke.
 • Podaci o vašoj platnoj kartici, pojedinosti o mrežnom korisničkom računu, podaci o profilu i lozinki te bilo koja veza s programom za česte putnike ili partnerski program putovanja.
  Sve informacije potrebne za ispunjavanje posebnih zahtjeva.
 • Informacije koje dajete u vezi s vašim marketinškim preferencijama ili tijekom sudjelovanja u anketama, natjecanjima ili promotivnim ponudama.
  Pojedinosti o transakcijama koje obavljate putem naše web stranice. Možda ćete morati, na primjer, dati financijske podatke prije nego što izvršite rezervaciju putem naše web stranice.
  Slike, video i audio snimljeni sigurnosnim kamerama smještenim na javnim mjestima.
  Ako nama ili našim pružateljima usluga dostavite bilo kakve osobne podatke o drugoj osobi (npr. ako napravite rezervaciju u njihovo ime), izjavljujete da ste za to ovlašteni i dopuštate nam korištenje podataka u skladu s ovim Pravilima privatnosti.
KAKO PRIKUPLJAMO VAŠE INFORMACIJE

Mi (ili treći obrađivači podataka, agenti i podizvođači koji djeluju u naše ime) možemo prikupljati, pohranjivati ​​i koristiti vaše osobne podatke putem:

Izravne interakcije
Možete nam dati svoje podatke ispunjavanjem obrazaca putem naše web stranice ili dopisivanjem s nama osobno, poštom, telefonom, e-poštom ili na neki drugi način.
To uključuje osobne podatke koje dajete kada:

 • Postavite upit.
 • Rezervirati.

Automatizirane tehnologije ili interakcije
Dok stupate u interakciju s našom web-stranicom, možemo automatski prikupljati tehničke podatke o vašoj opremi, radnjama pregledavanja i obrascima. Ove osobne podatke prikupljamo korištenjem kolačića, zapisnika poslužitelja i drugih sličnih tehnologija. Također možemo primiti tehničke podatke o vama ako posjetite druge web stranice koje koriste naše kolačiće. Obično podaci koje prikupljamo automatski ne otkrivaju vaš specifični identitet niti se izravno odnose na pojedinca; međutim, u mjeri u kojoj otkriva vaš specifični identitet ili se odnosi na pojedinca, zaštitit ćemo podatke u skladu s ovom Politikom privatnosti.

Podatke prikupljamo putem ovih automatiziranih tehnologija i interakcija od:

 • Vaš preglednik ili uređaj – određene podatke prikupljamo putem vašeg preglednika ili automatski putem vašeg uređaja, kao što su vaša adresa kontrole pristupa medijima (MAC), vrsta računala (Windows ili Macintosh), razlučivost zaslona, ​​naziv i verzija operativnog sustava, proizvođač i model uređaja , jezik te vrstu i verziju internetskog preglednika.
 • Kolačići – Kolačići su mali dijelovi informacija koji se pohranjuju u datoteci koja se odnosi na preglednik na tvrdom disku vašeg računala kada posjetite našu stranicu. Koristimo kolačiće za prikupljanje i održavanje skupnih podataka (kao što je broj posjetitelja) kako bismo vidjeli koja su područja najpopularnija među našim korisnicima te poboljšali i ažurirali sadržaj na našoj web stranici.
 • Kolačići vam također omogućuju prijavu bez upisivanja registrirane adrese e-pošte ili registracijskog broja i lozinke. Također ih koristimo za isporuku informacija i svježeg sadržaja specifičnih za vaše interese. Kolačići se široko koriste na većini glavnih web-mjesta. Možemo koristiti reklamne tvrtke trećih strana za posluživanje oglasa u naše ime. Te tvrtke mogu koristiti kolačiće i oznake radnji (također poznate kao gif-ovi s jednim pikselom ili web-pratilice) za mjerenje uspjeh naših marketinških kampanja i prikupljanje statistike o korištenju web stranice.
 • Analytics – Google Analytics je usluga web analize koju nudi Google koja prati i izvješćuje o prometu web stranice. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje korištenja naših web stranica. Ovi se podaci dijele s drugim Googleovim uslugama. Google može upotrijebiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa vlastite oglašivače mreže. Možete saznati više o Googleovoj praksi tako da posjetite www.google.com/policies/privacy/partners/ i isključite se preuzimanjem dodatka preglednika za isključivanje Google Analyticsa, dostupnog na https://tools.google.com/dlpage/ gaoptout.
 • Vaša IP adresa – prikupljamo vašu IP adresu, broj koji vaš davatelj internetskih usluga (ISP) automatski dodjeljuje računalu koje koristite. IP adresa se identificira i automatski prijavljuje u log datoteke našeg poslužitelja kada korisnik pristupi Online uslugama, zajedno s vremenom posjeta i stranicama koje su posjećene. Koristimo IP adrese za izračunavanje razina korištenja, dijagnosticiranje problema poslužitelja i administriranje web stranica.
ZAŠTO KORISTIMO OSOBNE INFORMACIJE

Koristimo vaše osobne podatke kako bismo vam pružili naše usluge, razvili nove ponude i zaštitili naše goste. Određene usluge koje pružamo zahtijevat će od vas da nam dostavite odabrane osobne podatke. Ako ne date potrebne osobne podatke, možda vam nećemo moći pružiti tražene usluge. U skladu s primjenjivim zakonima, možemo prikupljati, koristiti i otkrivati ​​relevantne dijelove vaših osobnih podataka za obavljanje sljedećih aktivnosti.

OGLAŠAVAČI TREĆE STRANE

Također možemo dijeliti informacije o korištenju web stranice o posjetiteljima naše web stranice s trećim stranama, kao što su oglašivači na našoj web stranici, u svrhu upravljanja i ciljanja oglasa te za analizu tržišta na našoj web stranici i drugim stranicama. U te svrhe, mi i naše reklamne tvrtke trećih strana možemo postaviti pikselne oznake (koji se također nazivaju jasni gifovi) na neke od stranica koje posjećujete na našoj web stranici. Zatim ćemo koristiti podatke koji ne mogu identificirati osobne podatke prikupljene pomoću ovih pikselnih oznaka kako bismo vam poslužili relevantne oglase kada posjećujete druga web-mjesta na internetu.

PRIJENOS PODATAKA

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, mogu se prenositi i održavati na računalima koja se nalaze izvan vaše države, pokrajine, zemlje ili druge državne jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih u vašoj nadležnosti.

Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti praćen vašim podnošenjem takvih informacija predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

Poduzet ćemo sve razumno potrebne korake kako bismo osigurali da se vaši podaci tretiraju na siguran način iu skladu s ovom Politikom privatnosti, a prijenos vaših osobnih podataka neće se dogoditi organizaciji ili zemlji osim ako ne postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost vaše podatke i druge osobne podatke.

SIGURNOST

Uveli smo sigurnosne mjere kako bismo spriječili da se vaši osobni podaci slučajno izgube, koriste ili im se pristupi na neovlašten način, mijenjaju ili otkrivaju. Osim toga, ograničavamo pristup vašim osobnim podacima na one zaposlenike, agente, izvođače i druge treće strane koje imaju poslovnu potrebu znati. Oni će obraditi vaše osobne podatke samo prema našim uputama i podliježu obvezi povjerljivosti.

Nažalost, nijedan sustav za prijenos ili pohranu podataka ne može biti 100% siguran. Kao takvi, uspostavili smo postupke za rješavanje svake sumnje na povredu osobnih podataka i obavijestit ćemo vas i sve relevantne regulatore o kršenju kada smo to zakonski obvezni učiniti.

ZADRŽAVANJE PODATAKA

Vaše osobne podatke čuvat ćemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima privatnosti. Zadržat ćemo i koristiti vaše osobne podatke u mjeri koja je potrebna za ispunjavanje naših zakonskih obveza (na primjer, ako se od nas traži da zadržimo vaše podatke u skladu s primjenjivim zakonima), rješavati sporove i provoditi naše pravne sporazume i politike.

VAŠ PRISTANAK NA OVAJ PLAN PRIVATNOSTI

Korištenje naše web stranice označava vaš pristanak, kao i pristanak tvrtke za koju koristite našu web stranicu, i čije podatke dostavljate (ako ih ima) ovoj Politici privatnosti na mreži, uključujući prikupljanje i korištenje informacija od strane naše web stranice, kao opisano u ovoj Politici privatnosti, a također označava suglasnost s Uvjetima korištenja web stranice. Nemojte nastaviti pristupati i koristiti web stranicu ako ne prihvaćate uvjete ove Politike privatnosti.